Gerai nuplautas bulves subadyti šakute, apšlaksyti alyvuogių aliejumi, pabarstyti druska ir kiekvieną atskirai suvynioti į foliją. Kepti karšto oro gruzdintuvėje 175 laipsniai/45 min., arba 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie valandą.
Kol kepa bulvės, pasiruošti įdarą. Varškę kruopelėmis sumaišyti su tarkuota česnako skiltele, pagardinti šiek tiek citrinos sultimis, druska ir citrinpipiriais.
Iškepusias bulves įpjauti ir įdaryti varške, gausiai apibarstyti svogūnų laiškais ar kitais mėgstamais žalumynais.
aip paruoštos bulvės skanios tiek šaltos, tiek karštos, o įdarui varškę kruopelėmis iš Valio asortimento galite rinktis taip pat pagal savo poreikius – klasikinę, liesą arba be laktozės.
Receptas ir nuotrauka: Karina Požienė @receptu_kolekcioniere.