Figų, kumpio ir kietojo sūrio šventinė užkandėlė

Figų, kumpio ir kietojo sūrio šventinė užkandėlė

Figų, kumpio ir kietojo sūrio šventinė užkandėlė

Figų, kumpio ir kietojo sūrio šventinė užkandėlė

4 porcijos
5 min
00 ratings

Ingredientai4 porcijos

4 vnt.
Šviežios figos
50 g
Parmos kumpis
100 g
4 vnt.
Baziliko lapeliai
1 šaukštas
Balzaminio acto sirupas

Gaminimas

  1. Figas supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į lėkštę. Pridėkite Parmos kumpio griežinėlių ir peiliu sutrupinto kietojo sūrio VALIO Gran Regale gabalėlių. Apšlakstykite balzaminio acto sirupu ir papuoškite violetinių bazilikų lapeliais. Tai - puikus užkandis. Jei patieksite be kumpio, turėsite gardų desertą prie desertinio vyno.

Ieškoti toliau?

Raskite daugiau receptų.