Jei vasarą smaližiauti norisi gaiviau ir lengviau, kviečiu išbandyti šį desertą – graikiško jogurto tiramisu. Graikišku jogurtu čia keičiamas maskarponės sūris ir, patikėkite, sluoksniuotas desertas pavyksta labai gardus! Graikiškas jogurtas yra ženkliai lengvesnis, liesesnis ir gaivesnis už riebų maskarponės sūrį, naudojamą autentiškam tiramisu receptui.
Kremui: | |
---|---|
370 g | |
3 šaukštas | Klevų sirupo |
1 arbat. šaukšt. | Vanilės ekstrakto |
250 g | Riebios grietinėlės |
Sluoksniams: | |
125 g | Paruoštos kavos |
100 g | Sausainių „Savoiardi“ („damų pirštelių“) |
200 g | Aviečių |
Papuošti: | |
Šviežių aviečių | |
Juodojo šokolado | |
Mėtų lapelių |
Raskite daugiau receptų.