Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu

Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu

Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu

Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu

6 porcijos
1 h
00 ratings

Ingredientai6 porcijos

3
Obuoliai
40 g
Sviesto
45 g
Migdolų miltų
20 g
Avižinių dribsnių
15 g
Migdolų dribsnių

Varškės kremas:

200 g
100 g
Graikiško jogurto
3
Arbatiniai šaukšteliai nerafinuoto cukranendrių
Cukraus

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Perpjaukite obuolius per pusę ir išskobkite šerdį, palikdami viduje dubenėlio formą.
  2. Obuolių įdarui sumaišykite sviestą, migdolų miltus, avižinius dribsnius ir migdolų dribsnius.
  3. Dėkite į orkaitę ir kepkite 25-30 min.
  4. Kol obuoliai kepa, paruoškite kremą. Varškę plaktuvu suplakite iki kreminės masės, sudėkite jogurtą ir cukrų, dar kartą gerai išmaišykite.
  5. Kai obuoliai šiek tiek atvės, bet dar šilti, jie bus geriausi. Patiekdami į obuolius įpilkite varškės kremą ir mėgaukitės - paprastas ir tyras skonis!

Ieškoti toliau?

Raskite daugiau receptų.