Produktai
Apie
Receptai
Verta žinoti
Naujienos
Kontaktai
Lietuviškai
Produktai
Pienas
Jogurtas
Pudingai
Kefyras
Grietinė
Grietinėlė
Varškės kremai
DIP! užtepėlės
Varškė kruopelėmis
Sūris
Sviestas
Augaliniai produktai
Pieniški batonėliai
Riešutų kremai
Produktai gamybai
Apie
Receptai
Verta žinoti
Naujienos
Kontaktai
Lietuviškai
Global
Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu
Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu
Orkaitėje kepti obuoliai su migdolų traškučiais ir varškės kremo padažu
Informacija
Ingredientai
Gaminimas
6
porcijos
1
h
0
0 ratings
Ingredientai
6 porcijos
3
Obuoliai
40
g
Sviesto
45
g
Migdolų miltų
20
g
Avižinių dribsnių
15
g
Migdolų dribsnių
Varškės kremas:
200
g
Crème brulée skonio varškė kruopelėmis ALMA, 200 g
100
g
Graikiško jogurto
3
Arbatiniai šaukšteliai nerafinuoto cukranendrių
Cukraus
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Perpjaukite obuolius per pusę ir išskobkite šerdį, palikdami viduje dubenėlio formą.
Obuolių įdarui sumaišykite sviestą, migdolų miltus, avižinius dribsnius ir migdolų dribsnius.
Dėkite į orkaitę ir kepkite 25-30 min.
Kol obuoliai kepa, paruoškite kremą. Varškę plaktuvu suplakite iki kreminės masės, sudėkite jogurtą ir cukrų, dar kartą gerai išmaišykite.
Kai obuoliai šiek tiek atvės, bet dar šilti, jie bus geriausi. Patiekdami į obuolius įpilkite varškės kremą ir mėgaukitės - paprastas ir tyras skonis!
Spausdinti
Pasidalinti receptu
Pasidalinkite
Sėkmingam maisto ruošimui
Crème brulée skonio varškė kruopelėmis ALMA, 200 g
Ieškoti toliau?
Raskite daugiau receptų.
Eiti į paiešką