Silkė pataluose su graikišku jogurtu

Silkė pataluose su graikišku jogurtu

Silkė pataluose su graikišku jogurtu

Silkė pataluose su graikišku jogurtu

Paruoškite įprastą silkę pataluose kiek kitaip. Mažame indelyje ir su graikišku jogurtu ALMA.

4 porcijos
1 h
00 ratings

Ingredientai4 porcijos

2 vnt.
Bulvės
2 vnt.
Morkos
2 vnt.
Burokėliai
4 vnt.
Kaiušiniai
1 vnt.
Raudonasis svogūnas
340 g
Silkės filė
1 vnt.
Šakelė krapų

Graikiško jogurto padažas:

1 vnt.
1 šaukštas
Majonezas
1 arbat. šaukšt.
Garstyčios (be grūdelių)
1 žiupsnelis
Druska
1 žiupsnelis
Pipirai

Gaminimas

  1. Viename puode išvirkite neluptas morkas ir bulves, kitame – neluptus burokėlius. Ar daržovės jau išvirę, patikrinkite smeigdami peiliu. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Kiaušinius kietai išvirkite ir susmulkinkite.
  2. Pasiruoškite graikiško jogurto padažą, sumaišydami visus jam skirtus produktus iki vientisos masės. Keturiuose stiklainėliuose ar kituose indeliuose susluoksniuokite: kubeliais supjaustytą silkę, sumaišytą su smulkiai kapotais raudonaisiais svogūnais, morkas, bulves, pusę graikiško jogurto padažo, burokėlius, likusią pusę graikiško jogurto padažo ir tarkuotus kiaušinius. Dekoruokite šakele šviežių krapų arba svogūnų ar česnakų laiškais.
  3. Receptą specialiai su graikišku jogurtu ALMA sukūrė SAULĖTA VIRTUVĖ

Ieškoti toliau?

Raskite daugiau receptų.