Trinta daržovių ir grybų sriuba

Trinta daržovių ir grybų sriuba

Trinta daržovių ir grybų sriuba

Trinta daržovių ir grybų sriuba

2 porcijos
10 min
00 ratings

Ingredientai2 porcijos

1 vnt.
Sultinio kubelis
¾ l
Vanduo
150 g
1 vnt.
Salieras
2 vnt.
Bulvės
50 g
1 vnt.
Svogūnas
1 vnt.
Muskato riešutas

Gaminimas

  1. Užvirinkite vandenį ir ištirpinkite jame sultinio kubelį. Visus ingredientus, išskyrus muskato riešutą, supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Paimkite didesnį puodą, išlydykite sviestą ir lengvai apskrudinkite daržoves. Supilkite sultinį ir virkite, kol bulvių kubeliai suminkštės. Nukelkite puodą nuo ugnies.
  3. Kruopščiai sutrinkite sriubą trintuvu. Statykite sriubos puodą atgal ant ugnies, sudėkite VALIO VIOLA voveraičių skonio lydytą sūrį. Įtarkuokite truputį muskato riešuto.
  4. Truputį patroškinkite ant silpnos ugnies, maišydami, kol ištirpęs sūris sriubą pavers kremine. Patiekdami galite įdėti moliūgų sėklų.

Ieškoti toliau?

Raskite daugiau receptų.