Varškė kruopelėmis čia tinka labiausiai: skirtingai nei įprasta varškė, ji neturi rūgštumo, todėl geriau dera su pistacijų kremu. Be to, be jokių pastangų susitrina į šilkinį kremą.
400 g | Sausainių |
200 g | Sviesto |
2 vnt. | |
100 g | Saldinto sutirštinto pieno |
100 g | Baltojo šokolado |
200 g | Pistacijų kremo, pastos arba kepintų, nesūdytų pistacijų branduolių (aš pistacijų branduolius smulkintuvu sutryniau iki kremo) |
80 g | Kepintų, nesūdytų, pasmulkintų pistacijų branduolių |
Nemažo žiupsnio druskos | |
*Dėl spalvos įbėriau šiek tiek natūralių maistinių dažų – žalios spirulinos, bet tai visiškai nebūtina. | |
Papuošimui (nebūtina): | |
---|---|
50 g | Baltojo šokolado |
Šlakelio beskonio aliejaus | |
Saujos smulkintų pistacijų branduolių |
Raskite daugiau receptų.