Produktai
Apie
Receptai
Verta žinoti
Naujienos
Kontaktai
Lietuviškai
Produktai
Pienas
Jogurtas
Pudingai
Kefyras
Grietinė
Grietinėlė
Varškės kremai
DIP! užtepėlės
Varškė kruopelėmis
Sūris
Sviestas
Augaliniai produktai
Pieniški batonėliai
Riešutų kremai
Produktai gamybai
Apie
Receptai
Verta žinoti
Naujienos
Kontaktai
Lietuviškai
Global
Varškės ir vaisių užkandis
Varškės ir vaisių užkandis
Varškės ir vaisių užkandis
Informacija
Ingredientai
Gaminimas
2
porcijos
10
min
0
0 ratings
Ingredientai
2 porcijos
1
vnt.
Crème brulée skonio varškė kruopelėmis ALMA, 200 g
2
šaukštas
Ispaninio šalavijo sėklos
10
g
Graikiški riešutai
1
vnt.
Kivis
1
vnt.
Persimonas
50
g
Šilauogės
Gaminimas
Šalavijo sėklas sumaišykite su varške. Galite pabrinkinti per naktį, bet nebūtina, jei mėgstate traškias sėklas. Supjaustykite persimoną ir kivį. Jei turite dideles šilauoges - perpjaukite pusiau. Taip pat čia labai tinka ir mėlynės.
Recepto ir nuotraukos autorė: Triinu Võsu
Spausdinti
Pasidalinti receptu
Pasidalinkite
Sėkmingam maisto ruošimui
Crème brulée skonio varškė kruopelėmis ALMA, 200 g
Ieškoti toliau?
Raskite daugiau receptų.
Eiti į paiešką