Išvirkite ryžius, susmulkinkite svogūną ir baravykus. Keptuvėje išlydykite sviestą, pakepinkite smulkintus svogūnus, baravykus ir suplėšytus šalavijų lapelius. Pridėkite ryžių, kelias minutes pakepinkite, pagardinkite druska ir pipirais.
Dideliame puode užvirkite vandenį ir virkite lapus, kad šiek tiek suminkštėtų. Atsargiai, nepervirkite! Kitaip jie suplyš. Kai lapai atvės, aštriu peiliu išpjaukite gysleles – tada lengviau suvyniosite lapus. Ant lapų dėkite ryžių ir baravykų mišinio, suvyniokite ir suktinukus glaudžiai sudėkite į kepimo formą. Grietinėlę sumaišykite su tarkuotu sūriu VALIO Forte ir supilkite ant kopūstų suktinukų. Kepkite 200 °C temperatūroje, kol sūris dailiai pagels.